Test zelf je hormonen en factoren die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden

Op een betrouwbare manier meer te weten komen over je vrouwelijke hormonen en factoren die jouw vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden

Vraag zelf eenvoudig een hormonen test vrouw aan.

Ervaar je klachten, ben je onzeker over je vruchtbaarheid of wil je gewoon meer inzicht in je vrouwelijke hormonen? Een betrouwbare vrouwelijke hormonen test, ontwikkeld door medisch specialisten, geeft je meer duidelijkheid. Lees hier alles over dit bloedonderzoek dat je zelf, gemakkelijk én vanuit huis, aanvraagt.

De vrouwelijke hormonen maken deel uit van een bijzonder systeem. Je hormonen beïnvloeden je op allerlei manieren, maar hebben voornamelijk hun uitwerking op je vruchtbaarheid. Ben je benieuwd naar hoe het met jouw hormonen gesteld is? Ervaar je bepaalde klachten, waarvan je vermoedt dat de oorzaak hormonaal is? Of ben je nieuwsgiering naar eventuele factoren die jouw vruchtbaarheid beïnvloeden? Dan zou de Hormonen Test voor Vrouwen van PostYourLab jou verder kunnen helpen.

Hormonen test voor vrouwen

Ons testpakket Hormonen vrouw de belangrijkste hormonen die verantwoordelijk zijn voor je hormonale gezondheid en vruchtbaarheid. Met de bepalingen in deze test krijg je een indicatie of er factoren aanwezig zijn die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden.

Het voordeel van de PostYourLab test Hormonen vrouw, is dat je zonder doorverwijzing van de huisarts dit bloedonderzoek kunt doen. Met deze hormonen test, die je gemakkelijk zelf online bestelt, test je thuis en op een moment dat het jou uitkomt zelf je hormonen. De hormonen test voor vrouwen van PostYourLab is een betrouwbare test, ontwikkeld door medisch specialisten.

Hoe eenvoudig is zo’n hormoononderzoek voor vrouwen?

Bij PostYourLab bestel je eenvoudig jouw testkit. Met één eenvoudige vingerprik neem je een bloedmonster af, dat je opstuurt naar ons laboratorium. Verschillende hormonen worden geanalyseerd in je bloed. Deze geven een indicatie voor de aanwezigheid van factoren die de vruchtbaarheid beïnvloeden, zoals:

  • Je hoeveelheid eicellen;
  • Onregelmatige cyclus;
  • PCOS;
  • Onregelmatige eisprong;
  • Afwijkende werking van je schildklier;
  • En de kans om vervroegd in de overgang te komen.

De uitslag van de hormoontest

Binnen twee dagen nadat PostYourLab het bloedmonster heeft ontvangen op het lab, krijg jij de uitslag al binnen. Per hormoonmeting ontvang je een duidelijke uitleg. Niet alleen over het doel van die specifieke hormoonbepaling, maar ook over wat de uitslag mogelijk voor jou betekent.

Wanneer er indicatie is dat bovenstaande factoren een rol spelen bij jouw vruchtbaarheid, is het altijd aan te raden contact op te nemen met je huisarts voor verder onderzoek.

Snel duidelijkheid rondom vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid is heel complex. Veel verschillende factoren spelen een rol. En niet alleen bij de vrouw. Eventuele vruchtbaarheidsproblemen kunnen ook bij je partner vandaan komen. En wanneer je besloten hebt dat je zwanger wilt worden, wil je dat liever vandaag dan morgen. Het is daarom begrijpelijk dat je graag zo snel mogelijk wilt weten waar je aan toe bent.

Kortom: wil je meer inzicht krijgen in vrouwelijke hormonen en factoren die de vruchtbaarheid beïnvloeden? De Hormonen Test voor Vrouwen maakt het mogelijk zelf de touwtjes in handen te nemen en al vroeg in het proces zelf je hormonen te laten analyseren.

Lees hier alle informatie over het hormoononderzoek voor vrouwen >>