Ben ik nog beschermd tegen corona?

PostYourLab kan met 99,5% betrouwbaarheid aantonen wie van de bevolking actief kan bijdragen aan het economisch herstel.

Nederlands laboratorium PostYourLab is het eerste gecertificeerde laboratorium in Europa, die neutraliserende antistoffen tegen COVID-19 in bloed afkomstig uit een eenvoudige vingerprik kan aantonen. De aanwezigheid en de concentratie van deze neutraliserende antistoffen in het bloed, is een zeer betrouwbare maat voor de bescherming tegen corona na vaccinatie of na een corona-infectie.

corona neutraliserende antistoffen test
corona neutraliserende antistoffen test

Als bewijs van bescherming tegen het coronavirus, is het mogelijk om een persoonlijk en beveiligd medisch certificaat te verkrijgen. Dit bewijs kan helpen om een sterk herstel van de economie mogelijk te maken. Per persoon, kan zeer betrouwbaar worden aangetoond wie er beschermd is voor zichzelf en anderen. Op individueel niveau, kan er bepaald worden wie er een actieve bijdrage kan leveren aan het herstel van de economie en samenleving.

Het zelfstandige laboratorium in Noord-Holland heeft als eerste een nieuwe neutraliserende antistoffen test van Siemens Healthineers (FDA en CE-gemarkeerd) gevalideerd. De test heeft een specificiteit van meer dan 99.5%. Dit houdt in dat de kans op een fout-positieve testuitslag zeer laag is; een positieve uitslag past bij een geslaagde vaccinatie tegen corona of doorgemaakte corona-infectie.

Meer informatie over de corona neutraliserende antistoffen test vind je hier.