PostYourLab speciaal voor bedrijven, PMO aanbieders en gezondheidsprofessionals

PostYourlab kan mogelijke gezondheidsrisico’s en welvaartsziekten vroegtijdig opsporen en helpen te voorkomen. Onze missie is om uw medewerkers een beter inzicht en persoonlijk advies te geven over hun gezondheid om zo gezond, vitaal en lang mogelijk te leven.

Voordelen van investeren in preventief gezondheidsonderzoek voor uw medewerkers:

  • Word een attractief werkgever
  • Betere wellbeing van medewerkers door leefstijlverbetering
  • Hogere loyaliteit medewerkers
  • Lager ziekteverzuim medewerkers
  • Aantrekkelijke aanvulling op secundaire arbeidsvoorwaarden

Met het PostYourLab Platform kunt u uw aanbod met (preventieve) gezondheidstesten uitbreiden naar werknemers die bereid zijn om te investeren in hun gezondheid.

PostYourLab Platform combineert diagnostische innovatie met uw merk

Met het Platform kunt u het aanbod aan preventief gezondheidsdiagnostiek verbeteren, waarbij medewerkers thuis, zelf een bloedmonster kunnen verzamelen.

Dit biedt een stappenplan tot persoonlijke en preventieve leefstijlverbetering. Een medische vragenlijst in combinatie met de labuitslagen brengt een breed scala aan gezondheidsrisico’s in kaart, waarmee een preventieve leefstijlverbetering kan worden ontwikkeld.

Een aanbod van meer dan 40 gezondheidstesten

Op dit moment bieden wij meer dan 40 gezondheidstesten aan en werken continue aan uitbreiding van testpakketten. Wij bieden alleen relevante gezondheidstesten aan die gebaseerd zijn op wetenschappelijke feiten en inzichten.

Voor het opsporen van welvaartsziekten en mogelijke gezondheidsrisico’s kun je denken aan diabetes, cholesterol of een compleet pakket met meer dan 14 bepalingen zoals het preventie pakket uitgebreid.
Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen wij ook een pakket op maat samenstellen.

PostYourLab staat voor
kwaliteit en ervaring

Eigen laboratorium

Ons ISO 15189:2022 en ISO 13485 gecertificeerde laboratorium biedt een groot aanbod aan wetenschappelijk relevante gezondheidstesten.

Alle testen die wij aanbieden zijn klinisch gevalideerd. Klinische validatie betekent dat de testresultaten in bloed verkregen met de PostYourLab-methode zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname (venapunctie). Met deze klinische validatie is aangetoond dat de resultaten met meer dan 95% met elkaar overeenkomen.

Unieke bewaarvloeistof

Door gebruik van een unieke bewaarvloeistof is het bloedmonster stabiel te verzenden en is daardoor betrouwbaar te analyseren.

Hierdoor kunnen wij een breed pakket aan bepalingen aanbieden.

Productie en verzending

Op maat gemaakte communicatie en testkits met uw branding zorgen voor een ervaring die in lijn is met uw merk. De productie van testkits vindt op eigen locatie plaats hiermee kunnen wij snel schakelen en garanderen wij kwaliteit.

PostYourLab Platform

Met een API is het mogelijk om eenvoudig tests te bestellen en resultaten te ontvangen binnen uw eigen beheersysteem om vervolgens uw klanten van de juiste informatie te voorzien.

Onboarding traject

Ons toegewijde team traint de betrokken medewerkers aan uw kant. Hiermee nemen wij u mee in elke stap van integratie van het Platform tot en met de interpretatie van testuitslagen.

Ons projectteam en klinisch chemicus staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

    Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden,
    wij informeren je graag