Beter inzicht in je gezondheid om zo gezond, vitaal en lang mogelijk te leven.
Met een eenvoudige vingerprik. Gewoon thuis, op een moment dat het jou uitkomt.

PostYourlab kan mogelijke gezondheidsrisico’s en welvaartsziekten vroegtijdig opsporen en helpen te voorkomen. Onze missie is om consumenten een beter inzicht en persoonlijk advies te geven over hun gezondheid om zo gezond, vitaal en lang mogelijk te leven. Op basis van de juiste en betrouwbare informatie, bieden wij begeleiding en vooral motivatie voor een betere leefstijl op lange termijn.

Binnen de laatste wetenschappelijk feiten en inzichten, combineren wij voeding, beweging, leefstijl en erfelijke aanleg tot een persoonlijk gezondheids- en leefstijladvies. Ons team van specialisten is beschikbaar om je persoonlijk te ondersteunen en te begeleiden.

Al onze bloedtesten zijn klinisch gevalideerd. Dit betekent dat testresultaten met de PostYourLab-methode zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname. Het onderzoek wordt door een Nederlands ISO 9001:2015 gecertificeerd lab uitgevoerd. Het laboratorium staat onder leiding van een klinisch chemicus.

Overzicht gezondheidstesten

Beter inzicht in je gezondheid om zo gezond, vitaal en lang mogelijk te leven.
Met een eenvoudige vingerprik.
Gewoon thuis, op een moment dat het jou uitkomt.

PostYourlab kan mogelijke gezondheidsrisico’s en welvaartsziekten vroegtijdig opsporen en helpen te voorkomen. Onze missie is om consumenten een beter inzicht en persoonlijk advies te geven over hun gezondheid om zo gezond, vitaal en lang mogelijk te leven. Op basis van de juiste en betrouwbare informatie, bieden wij begeleiding en vooral motivatie voor een betere leefstijl op lange termijn.

Binnen de laatste wetenschappelijk feiten en inzichten, combineren wij voeding, beweging, leefstijl en erfelijke aanleg tot een persoonlijk gezondheids- en leefstijladvies. Ons team van artsen is beschikbaar om je persoonlijk te ondersteunen en te begeleiden.

Overzicht alle preventieve gezondheidstesten

Alle testen die wij aanbieden zijn klinisch gevalideerd. Klinische validatie betekent dat de testresultaten in bloed verkregen met de PostYourLab-methode zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname (venapunctie).
Met deze klinische validatie is aangetoond dat de resultaten met meer dan 95% met elkaar overeenkomen.

Filter de testen op gezondheidsthema en doelstelling

Gezondheidsthema
Alle tonen
Corona (4)
Gezondheid en welzijn (13)
Hart en bloedvaten (2)
Hormonen, schildklier, vruchtbaarheid (5)
Lever- en nierfunctie (3)
Soa (2)
Vitaminen mineralen (4)
Voeding (3)
Mijn doelstelling is
Alle tonen
Gewicht- en vetreductie (8)
Gezondheid en welzijn verbeteren (13)
Inzicht in voeding en dieet (11)
Inzicht in vruchtbaarheid (5)
Sportprestaties verbeteren (10)
Gezondheidstesten speciaal voor
Mannen (24)
Vrouwen (25)
Kinderen (2)

Resultaat 13–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Hoe werkt het?

Thuis een monster verzamelen op een moment dat het jou uitkomt. Een bloedmonster verzamel je eenvoudig met een vingerprik. Door een unieke bewaarvloeistof kan het bloedmonster eenvoudig per (medische) post verstuurd worden. Na aankomst van het monster op het lab zijn de resultaten van de gezondheidstesten meestal dezelfde dag beschikbaar.

Bestel je test

Je kunt online kiezen uit een groot aantal testpakketten. De bloed-, speeksel-  DNA- en urinetesten geven inzicht in de meest vitale aspecten van je gezondheid.

Wij bieden slimme en klinisch relevante combinaties binnen de diagnostiek.

Verzamel monster

Via de online instructie leer je hoe je thuis binnen een paar minuten eenvoudig bloed kunt afnemen via een vingerprik. Of leer hoe je zelf een speeksel- DNA- of urinemonster kunt verzamelen.

Verstuur per post

Stuur je monster dezelfde dag kosteloos retour per post naar ons laboratorium. Met de bijgeleverde retourenvelop.

Resultaten online beschikbaar

Na ontvangst van je monster op het laboratorium wordt het dezelfde dag geanalyseerd. Je ontvangt een sms-bericht waarmee je de testuitslag via je beveiligde online omgeving kunt inzien en downloaden.

Over ons

PostYourLab biedt consumenten de mogelijkheid om in plaats van de huidige bloedafname op prikpoli’s, een eenvoudige vingerprik thuis zelf uit te voeren op een moment dat het je uitkomt. Zonder bezoek aan de huisarts en zonder bezoek aan een prikpoli. Dankzij een unieke bewaarvloeistof, blijft het bloedmonster 5 dagen geconserveerd en kan het per post verstuurd worden naar ons laboratorium. PostYourLab is een merknaam van Labonovum.

Ben je zakelijk geïnteresseerd in onze producten? Lees meer over de mogelijkheden op de pagina speciaal Voor bedrijven.

Resultaten

Na ontvangst van het monster op het laboratorium ontvang je dezelfde dag de uitslag. Je ontvangt een SMS met een persoonlijke link waarmee je vervolgens de resultaten via de beveiligde online omgeving kunt inzien en downloaden. Bij de resultaten vind je ook een toelichting.
De resultaten blijven 30 dagen beschikbaar.

Klantervaringen

Hendrik-Jan v. M

Super snelle service en goed geholpen bij mijn vraag wanneer ik het beste mijn bloed kan verzamelen. Top PostYourLab!

Hendrik-Jan v. M
Robert T.

Gister mijn bloedmonster verstuurd en vandaag al de uitslag met een toelichting. Erg gebruiksvriendelijk allemaal.

Robert T.
Anoniem

Fantastisch dat dit er is. Nu hoef ik niet meer langs een prikpost en kan ik gewoon thuis mijn bloed verzamelen.

Anoniem

Uitgelichte nieuwsberichten

Prediabetes beïnvloeden door leefstijlverbetering

Hoe verminder je het risico op diabetes?

Wist je dat 20% van de bevolking prediabetes heeft, zonder het van zichzelf te weten? Uit onderzoek blijkt dat verbetering van je leefstijl helpt om te voorkomen dat je daadwerkelijk diabetes ontwikkelt. Daarom is het belangrijk dat je jezelf bewust bent van jouw risicofactoren en leefstijl. Dit is wat je moet weten over diabetes en het verminderen van je risico erop.

Lees verder >

Test zelf je hormonen en factoren die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden

Ervaar je klachten, ben je onzeker over je vruchtbaarheid of wil je gewoon meer inzicht in je vrouwelijke hormonen? Een betrouwbare vrouwelijke hormonen test, ontwikkeld door medisch specialisten,

Lees verder >

Ben ik nog beschermd tegen corona?

PostYourLab kan met 99,5% betrouwbaarheid aantonen wie van de bevolking actief kan bijdragen aan het economisch herstel. Nederlands laboratorium PostYourLab is het eerste gecertificeerde laboratorium in Europa, die neutraliserende antistoffen tegen COVID-19 in bloed afkomstig uit een eenvoudige vingerprik kan aantonen. De aanwezigheid en de concentratie van deze neutraliserende antistoffen in het bloed, is een […]

Lees verder >

    Vragen?

    Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 – 17.00 uur op 072 – 851 53 08. We helpen je graag verder.