Bloedarmoede test

34,50

Bloedarmoede test

Voel je je vermoeid of ben je kortademig bij inspanning? Bloedarmoede (anemie) is een aandoening waarbij er te weinig rode bloedcellen in het bloed aanwezig zijn of deze minder goed werkzaam zijn. Dit kan te maken hebben met een tekort aan hemoglobine (Hb in bloed). De belangrijkste oorzaak van bloedarmoede is een tekort aan ijzer in de voeding.

34,50

  • Bloedonderzoek met een eenvoudige vingerprik, gewoon vanuit huis.
  • Professionele analyse in eigen gecertificeerd medisch laboratorium.
  • Uitslag binnen 24 uur na ontvangst op het laboratorium.
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden.

Voel je je vermoeid of ben je kortademig bij inspanning?

Bepalingen: Hemoglobine, rode bloedcellen (erytrocyten) en witte bloedcellen (leukocyten)

Onderzoek: Bloed

Uitleg: Bloedarmoede (anemie) is een aandoening waarbij er te weinig rode bloedcellen in het bloed aanwezig zijn of deze minder goed werkzaam zijn. Dit kan te maken hebben met een tekort aan hemoglobine (Hb in bloed), dat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof. De belangrijkste oorzaak van bloedarmoede is een tekort aan ijzer in de voeding. Witte bloedcellen spelen een belangrijke rol bij de afweer van het lichaam tegen ziekteverwekkers.

Hoe werkt het?
Je ontvangt een brievenbuspakketje met alle materialen om eenvoudig bloed te verzamelen via een vingerprik. Je volgt online stap voor stap de video-instructies en meld je monster aan via het beveiligde online platform.

Verzending bloedmonster
We maken gebruik van een unieke bewaarvloeistof waardoor je bloed geconserveerd wordt en per brievenpost verstuurd kan worden.

Uitslag
Na ontvangst van het bloed op het laboratorium is de uitslag van de test meestal dezelfde werkdag bekend. Je ontvangt een sms-bericht waarmee je de testuitslag online kunt inzien en downloaden. De testuitslagen worden voorzien van een heldere toelichting.

Extra informatie

Gewicht0,107 kg
Mijn doelstelling is

Gezondheid en welzijn verbeteren, Inzicht in voeding en dieet, Sportprestaties verbeteren

Suggesties