Bloedgroep test

29,50

Bloedgroep test

Altijd al jouw bloedgroep willen weten? Er zijn 4 verschillende hoofdbloedgroepen: A, B, AB en O, daarnaast is er ook nog een bloedgroep die Rhesus genoemd wordt. 

De bloedgroep kan bepaald worden op de rode bloedcellen. De bloedgroep is van belang bij een bloedtransfusie of een bloeddonatie. Sommige bloedgroepen zijn zeldzaam en anderen komen juist weer veel voor.

29,50

  • Bloedonderzoek met een eenvoudige vingerprik, gewoon vanuit huis.
  • Professionele analyse in eigen gecertificeerd medisch laboratorium.
  • Uitslag binnen 24 uur na ontvangst op het laboratorium.
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden. Gratis verzending v.a. € 50,-
Altijd al jouw bloedgroep willen weten?

Bepalingen: Bloedgroep A, B, AB, O en de Rhesusfactor
Onderzoek: bloed (vingerprik)Uitleg: De bloedgroep kan bepaald worden op de rode bloedcellen. Er zijn 4 verschillende hoofdbloedgroepen: A, B, AB en O, daarnaast is er ook nog een bloedgroep die Rhesus genoemd wordt. De bloedgroep is van belang bij een bloedtransfusies of een bloeddonatie. Sommige bloedgroepen zijn zeldzaam en anderen komen juist weer veel voor. In deze tabel zie je het voorkomen van de verschillende bloedgroepen in de Nederlandse bevolking in procenten:

Hoe werkt de PostYourLab-methode?
Bestellen test
Je ontvangt een brievenbuspakketje met alle materialen om eenvoudig bloed te verzamelen via een vingerprik. Je volgt online stap voor stap de video-instructies en meld je monster aan via het beveiligde online platform.

Verzending bloedmonster
We maken gebruik van een unieke bewaarvloeistof waardoor je bloed geconserveerd wordt en per brievenpost verstuurd kan worden.

Uitslag
Na ontvangst van het bloed op het laboratorium is de uitslag van de test meestal dezelfde werkdag bekend. Je ontvangt een sms-bericht waarmee je de testuitslag online kunt inzien en downloaden. De testuitslagen worden voorzien van een heldere toelichting.

Extra informatie

Gewicht0,107 kg
Gezondheidstesten speciaal voor

Mannen, Vrouwen

Mijn doelstelling is

Gezondheid en welzijn verbeteren, Inzicht in voeding en dieet

Gezondheidsthema

Gezondheid en welzijn

Suggesties