Medisch reiscertificaat coronatest (gratis)

Heb je bij PostYourLab een corona PCR speekseltest of een corona (neutraliserende) antistoffen test gedaan en wil je hiervan een medisch certificaat ontvangen? Bijvoorbeeld als je werkgever hierom vraagt of ter voorbereiding op een vakantie of zakenreis? Of ben je gevaccineerd en wil je weten of je nog beschermd bent tegen het coronavirus?

Bij PostYourlab kun je de pdf van het certificaat met je uitslag direct downloaden en printen.

Certificaat beveiligd met QR code
Het certificaat is voorzien van een QR-code die de echtheid van het certificaat verzekert. Door de code te scannen kunnen controlerende instanties – met name vliegmaatschappijen, douanes – de echtheid van het document controleren.

Er verschijnt een sample nummer, afnamedatum en geboortedatum. Zo kunnen partijen die erop toezien, verifiëren aan wie de verklaring toebehoort.

Hoe het werkt?

  • Heb je een labuitslag ontvangen dan kun je het certificaat eenvoudig bestellen via de link op je persoonlijke uitslagen pagina.

Corona PCR speekseltest
Jouw persoonlijke gegevens en testuitslag worden weergegeven op het certificaat. Voor een factuur op naam vul je jouw NAW-gegevens in. Daarna kun je het (reis)certificaat downloaden en ontvang je deze ook per e-mail.

Corona neutraliserende antistoffen test
Omdat deze test anoniem te bestellen is, vul je zelf je persoonlijke gegevens in en wordt je testuitslag weergegeven. Daarna kun je het certificaat downloaden en ontvang je deze ook per e-mail.

Bij bestelling van het certificaat geef je ons toestemming om jouw uitslag van de corona (neutraliserende) antistoffen test of corona antigeen test naar jou te rapporteren.

Disclaimer: Aan het certificaat kunnen geen rechten worden ontleend. Wil je het certificaat gebruiken voor reizen, ga dan na welke specifieke eisen er worden gesteld aan het certificaat. Deze eisen zijn per land en luchtvaartmaatschappij verschillend en veranderen geregeld, kijk voor meer informatie IATA Travel Centre en nederlandwereldwijd.nl.

Zie ook de voorbeelden van het certificaat op deze pagina.

Hoe ontvang ik het medisch certificaat?
Via de link bij je uitslag kun je het certificaat direct downloaden.

Niet aangesloten CoronaCheck
Wij leveren een medisch certificaat met de uitslag en een QR code waarmee controlerende instanties de gegevens kunnen nagaan.
Het is echter niet mogelijk om de uitslag toe te voegen aan de CoronaCheck-app van de overheid.