Corona neutraliserende antistoffen test

49,50

Corona neutraliserende antistoffen test

Inclusief
medisch
certificaat

Is het raadzaam om een herhaalprik of booster te nemen? Is hervaccinatie aan te bevelen?
Hoeveel antistoffen heb ik eigenlijk nog tegen corona?

Deze betrouwbare neutraliserende antistoffentest van Siemens Healthineers (FDA/CE-gemarkeerd en gevalideerd) heeft een specificiteit van meer dan 99.5%

Dit is geen zelftest maar een zelf bloedafname d.m.v. een vingerprik. Jij verzamelt thuis een paar druppels bloed met de PostYourLab-methode en stuurt dit per post naar het laboratorium. In het laboratorium wordt het bloed door medisch analisten onderzocht op de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen tegen corona.

Wil je een bewijs van bescherming tegen het coronavirus? PostYourlab biedt een gratis medisch certificaat van de uitslag van je corona antistoffen test. Dit certificaat kun je direct aanvragen via een link in je testuitslag. Het certificaat bevat een QR-code waarmee de echtheid van het certificaat gecontroleerd kan worden.

49,50

Artikelnummer: corona neutraliserende antistoffen Categorieën: , , Tags: , , , , ,
  • Bloedonderzoek met een eenvoudige vingerprik, gewoon vanuit huis.
  • Professionele analyse in eigen gecertificeerd medisch laboratorium.
  • Uitslag binnen 24 uur na ontvangst op het laboratorium.
  • Voor 16.00u besteld dezelfde dag verzonden. Gratis verzending v.a. €50.

Is het raadzaam om een herhaalprik of booster te halen? Is hervaccinatie aan te bevelen?
Hoeveel antistoffen heb ik eigenlijk nog tegen corona? 

Bepalingen: neutraliserende antistoffen tegen corona (BAU/mL)

Onderzoek: Bloed (vingerprik)

Uitleg: PostYourLab biedt consumenten de mogelijkheid om zg. corona neutraliserende antistoffen te testen in bloed. De aanwezigheid en de concentratie van deze antistoffen is een maat voor de bescherming tegen corona. Neutraliserende antistoffen (S1-RBD-neutralizing IgG antibodies) worden bepaald met een FDA/CE gemarkeerde test van Siemens Healthineers. Ook nieuwe coronavirus Omicron varianten als BA4 en BA5 worden met deze test gedetecteerd.

De S1-RBD-neutralizing IgG antibody test van Siemens Healthineers heeft een specificiteit van meer dan 99.5%. Dit houdt in dat de kans op een fout-positieve testuitslag zeer laag is: een positieve test past dus bij de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen.

Het bloed wordt thuis verzameld met de PostYourLab-methode waarbij slechts een paar druppels bloed worden verzameld met een vingerprik. Dit kan op een moment dat het jou uitkomt, je registreert jouw bloedafname via onze website en stuurt het vervolgens per post naar het laboratorium. In het laboratorium testen medisch analisten in het bloed de zg. neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus. Binnen enkele werkdagen ontvang je een sms-bericht waarmee je de uitslag online kan inzien via de beveiligde website.

Tip: Wil je een bewijs van bescherming tegen het coronavirus, je ontvangt gratis het medisch certificaat met je uitslag.

Na vaccinatie
De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 1 tot 4 weken na vaccinatie gevormd. Er dient dus minimaal 1 week tussen de vaccinatie en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen.

Na een infectie
De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 5-14 dagen na de eerste griepverschijnselen gevormd. Bij hele milde griepklachten kan het zelfs 3 weken duren alvorens er antistoffen kunnen worden aangetoond, en in enkele gevallen zijn ze zelfs helemaal niet aantoonbaar. Er dienen dus minimaal 3 weken tussen het begin van de klachten en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen met deze test.

Opmerking: Al onze bestellingen worden verstuurd via PostNL inclusief track & trace code.

Corona antistoffen test + vitamine D
Uit de meest recente wetenschappelijke literatuur blijkt dat een verlaagd vitamine D in bloed de kans op een corona infectie vergroot.
We bieden ook een corona antistoffen test + vitamine D aan. Wil je weten of je neutraliserende antistoffen hebt tegen het coronavirus?  En je vitamine D concentratie hoog genoeg is? Klik hier voor de combinatie test corona antistoffen test + vitamine D.

Vaccinatieprogramma
PostYourLab ondersteunt het landelijke vaccinatieprogramma. Voor informatie en advies over COVID-19 vaccinaties zie de informatie van de Rijksoverheid.

Extra informatie

Gewicht0,107 kg
Gezondheidstesten speciaal voor

Mannen, Vrouwen

Gezondheidsthema

Corona

Suggesties