Corona neutraliserende antistoffen test + vitamine D

64,50

Corona neutraliserende antistoffen test + vitamine D

Inclusief
medisch
certificaat

Wil je weten of je neutraliserende antistoffen hebt tegen het coronavirus? Is je vitamine D concentratie hoog genoeg?

Uit de meest recente wetenschappelijke literatuur blijkt dat een verlaagd vitamine D in bloed de kans op een corona infectie vergroot.

Jij verzamelt thuis een paar druppels bloed met de PostYourLab-methode en stuurt dit per post naar het laboratorium. In het laboratorium wordt het bloed door medisch analisten onderzocht op de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen tegen corona in combinatie met en de vitamine D concentratie.

Wil je een bewijs van bescherming tegen het coronavirus? PostYourlab biedt een gratis medisch certificaat van de uitslag van je corona antistoffen test. Dit certificaat kun je direct aanvragen via een link in je testuitslag. Het certificaat bevat een QR-code waarmee de echtheid van het certificaat gecontroleerd kan worden. Let op: wij zijn als organisatie niet aangesloten bij CoronaCheck je kunt de uitslag niet uploaden in de app.

64,50

  • Bloedonderzoek met een eenvoudige vingerprik, gewoon vanuit huis.
  • Professionele analyse in eigen gecertificeerd medisch laboratorium.
  • Uitslag binnen 24 uur na ontvangst op het laboratorium.
  • Voor 16.00u besteld dezelfde dag gratis verzonden.

Wil je weten of en hoeveel neutraliserende antistoffen je hebt tegen het coronavirus? Is je vitamine D concentratie hoog genoeg?

Bepalingen: neutraliserende antistoffen tegen corona (BAU/mL) + vitamine D

Onderzoek: bloed (vingerprik)

Uit de meest recente wetenschappelijke literatuur blijkt dat een verlaagd vitamine D in bloed de kans op een corona infectie vergroot.

De rol van vitamine D tijdens een corona infectie is 2-ledig:

  1. Vitamine D heeft een remmende werking op de toename van het aantal coronavirussen in de longen.
  2. Vitamine D voorkomt schade in de longen als gevolg van de longontsteking die door het coronavirus wordt veroorzaakt.

Onze enige bronnen van vitamine D zijn zonlicht en voeding. Vitamine D bevindt zich in met name vette vissoorten zoals zalm, haring, makreel en paling waarbij een minimale hoeveelheid van 200 gram vette vis per dag een vereiste is. Het zonlicht in Nederland is alleen tussen mei en september tussen 11-15 uur voldoende om vitamine D in de huid aan te maken. Voldoende blootstelling van de huid aan de zon bleek voor veel Europese landen tijdens de lockdown niet haalbaar te zijn met een toenemende vitamine D tekort als gevolg. Een vitamine D boven de 50 nmol/L wordt door de gezondheidsraad als normaal beschouwd. Om het risico van infectie te verminderen wordt een vitamine D concentratie van 100-150 nmol/L geadviseerd in de wetenschappelijke publicatie.

Bron:
1European Journal of Endocrinology, 2010:162; 805-811
2Evaluatie van de voedingsnormen voor vitamine D, Gezondheidsraad, 2012
3European Journal of Endocrinology, 2019:180; 23-54
4Nutrients, 2020:12; 988: Evidence that vitamin D supplementation could reduce risk of influenza and COVID-19 infections and deaths. Nutrients. 2020; 12:988
5The Lancet Diabetes & Endocrinology, 2020:8(7); 570: Vitamin-D and COVID-19: do deficient risk a poorer outcome? Lancet Diabetes Endocrinol. 2020; 8:570

Lees ook: artikel in de Volkskrant Helpt vitamine D tegen corona?

Klik hier voor voor een uitgebreide beschrijving van de corona neutraliserende antistoffen test.

Mijn vitamine D is bekend en dan?
Vul de formule in als je wilt weten hoeveel units vitamine D je te kort komt om tot een gewenst concentratie vitamine D te komen. Klik hier om direct naar de formule te gaan.

 

Extra informatie

Gewicht0,107 kg
Gezondheidstesten speciaal voor

Mannen, Vrouwen

Gezondheidsthema

Corona, Vitaminen mineralen